Недељник

Странице

2015-11-18

БИОСКОП

Smederevska premijera novog domaćeg filma „Igra u tami“, po scenariju Đorđa Milosavljevića, u režiji Juga Radivojevića, biće održana u četvrtak 19. novembra u 20 časova u Bioskopu Centra za kulturu Smederevo. Projekciji će prisustvovati glumci Tamara Dragičević i Nenad Nenadović.

„Igra u tami“ je ljubavna priča motivisana pripovetkom „Aska i vuk“ Nobelovca Ive Andrića. Vuk (Viktor Savić), ogrezao u prljave poslove - trgovinu ženama, okrutan i nemilosrdan, uvlači Asku (Tamara Dragičević) u svoje kandže,  zahvaljujući dobro razrađenoj mreži seks trafikinga. Svojim plesom i lepotom  Aska uspeva da u Vuku probudi ljubav, čovečnost, ali i san o estradi i boljem životu. Vuk po prvi put spoznaje ljubav, koja ga iz korena menja.

Uloge u filmu igraju još i Vuk Kostić, Borka Tomović, Vladica Milosavljević, Igor Damnjanović, Miodrag Radonjić, Srđan Maletić i drugi.


Ulaznice se prodaju na Biletarnici Centra za kulturu Smederevo po ceni od 250 dinara.

Film će se prikazivati do 22. novembra, u terminu od 20 časova, dok se u istom periodu u terminu od 18 časova prikazuje film za decu „Pčelica Maja“.

Нема коментара:

Постави коментар