Недељник

Странице

2015-12-21

Lekari dobili posao



Упошљено 10 лекара

 Градоначелница Смедерева др Јасна Аврамовић организовала је  пријем поводом потписивања Уговора о раду са 10 лекара, 8 доктора медицине и 2 доктора стоматологије, са положеним стручним испитом, који се налазе на евиденцији Националне службе за запошљавање.


Град Смедерево већ три године опредељује буџетска средства за радно ангажовање лекара и стоматолога, али и професора физичке културе, подсетила је градоначелница.

„Надам се да ћете бити добри лекари и да ће ваше знање бити на услузи грађанима Смедерева. Сматрамо да је примарна здравствена заштита грађана најважнија, зато локална самоуправа и опредељује средства за ову намену. Честитам вам данас што почињете да радите, желим да убрзо добијете и специјализације, а пре свега желим да останете и радите у вашем и нашем граду. Град Смедерево ће наставити и у будућности да упошљава све лекаре са положеним стручним испитом", нагласила је градоначелница Смедерева.

Директорка Дома здравља Смедерево, др Светлана Михић Јовановић, захвалила се локалној самоуправи, посебно градоначелници др Јасни Аврамовић, на овој акцији која је, како је истакла, пожељна, потребна и неопходна, како за колеге у Дому здравља, тако и за Смедеревце.

„На овакав начин је омогућено нашим суграђанима да брже и лакше дођу до неопходне медицинске помоћи, а ваш и труд ваших родитеља, који су сносили терет вашег студирања, сада ће бити крунисан. Желим вам добродошлицу и надам се доброј сарадњи", рекла је директорка Дома здравља Смедерево.

Нема коментара:

Постави коментар