Недељник

Странице

2015-12-21

U susret Novoj godini



Новогодишња атмосфера у центру Смедерева


По угледу на европске метрополе, у центру Смедерева постављене су нове кућице, које ће бити у функцији пружања услуга грађанима током новогодишњих празника, али и будућих градских манифестација.

На Тргу Републике постављено је укупно тринаест кућица, десет већих и три мање, које су направили радници Јавног комуналног предузећа Зеленило и гробља Смедерево.


У овим кућицама ће, поред осталог, бити представљене радионице за децу и друге активности Установе за дневни боравак деце, младих и одраслих особа са сметњама у развоју Сунце и Предшколске установе Наша радост.

Такође су планирана и два павиљона, где ће Туристичка организација града Смедерева представити своје програме, а Центар за културу реализоваће продајну изложбу графика и пратећег програма који ће се мењати на дневном нивоу.

У складу са наступајућим празницима, у понуди на Тргу биће и честитке, пакетићи за децу, као и прехрамбени производи, домаће пите и слаткиши, уз разне врсте чајева, све до 15. јануара 2016. године, уз традиционални новогодишњи ватромет.

Нема коментара:

Постави коментар