Недељник

Странице

2015-07-17

ЛИДЕРСТВО

 KAKO POSTATI LIDER
U organizaciji Umetničkog kluba „Raskovnik“  i Intermedia centra Srbija, a u saradnji sa Britanskim savetom (British Council),  u subotu, 18. jula,  održaće se u Koncertnoj dvorani Centra za kulturu Smederevo predavanje na temu LIDERSTVO. Predavač  sa višedecenijskim iskustvom na polju edukativnih aktivnosti je Toni O' Brajan, direktor Britanskog saveta za Zapadni Balkan.Program počinje u 18 sati, a ulaz je slobodan. Moderator programa je Miroslav Mišel Boltres, a prevodilac je Nikola Kostić.
Predavanje će zainteresovanima pomoći da dođu do odgovora na pitanja šta je to liderstvo, kako se mogu razviti liderske sposobnosti  i zašto je liderstvo važno i neophodno društvu. Tokom svojih predavanja o liderstvu Toni O' Brajan poziva se na lično iskustvo i na odgovarajuće primere. Osim toga, predavač ohrabruje slušaoce da i sami iskuse šta znači biti lider (u društvu, u porodici, na poslu...)

Toni O' Brajan vodi timove Britanskog saveta u njihovom razvijanju i sprovođenju projekata međukulturnih odnosa i partnerstva na Zapadnom Balkanu. Prisutan je u Beogradu od septembra 2011. godine. Za 37 godina u Britanskom savetu, Toni O' Brajan je bio uključen u široki spektar obrazovnih, kulturnih i kreativnih projekata. Ima preko 40 godina iskustva kao nastavnik, obučavalac nastavnika, autor nastavnog plana i programa, pisac, rukovodilac projekata, kulturni menadžer za odnose, mentor i lider. Ima diplomu pravnog fakulteta u Kembridžu, završene postdiplomske studije u Mančesteru i magistraturu iz Zavoda za školstvo u Londonu. Volontirao je u Asvanu (Egipat) i kao predavač na Univerzitetu u Tabrizu, u Iranu. Tokom svoje bogate karijere u Britanskom svaetu boravio je u Maroku,  Singapuru, Hong Kongu, Šri Lanki i Poljskoj.


Нема коментара:

Постави коментар