Недељник

Странице

2015-07-17

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРАДСКОГ ВЕЋА



РЕПУБЛИКА СРБИЈА
ГРАД СМЕДЕРЕВО
Кабинет градоначелника
Број: службено / 2015 - 08
Датум: 17. 07. 2015. године
С М Е Д Е Р Е В О




САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ
ГРАДСКОГ ВЕЋА



На дневном реду 179. седнице Градског већа града Смедерева нашла су се питања из надлежности Скупштине града Смедерева.

Прихваћен је Нацрт, утврђен Предлог одлуке о прибављању непокретности у јавну својину града Смедерева путем изградње и биће прослеђен Скупштини града на усвајање.

Градско веће је прихватило Нацрт и утврдило Предлог одлуке о изменама и допунама Локалног акционог плана за побољшање положаја Рома у Смедереву 2014-2017. године и за ове намене планирана су средства у износу од 2.000.000,00 динара.

Усвојен је Нацрт и утврђен Предлог одлуке о измени Одлуке о оснивању ЈКП Зеленило и гробља Смедерево. Изменом члана 3. омогућава се управљање новим објектом за прикупљање отпада животињског порекла

Прихваћен је Нацрт, утврђен Предлог одлуке о измени Одлуке о оснивању ЈП Градска стамбена агенција Смедерево, због проширења делатности.

Усвојен је Нацрт, утврђен Предлог решења о измени Решења о именовању председника, заменика председника и чланова Управног одбора Центра за социјални рад Смедерево. Ивана Арсић је поднела неопизиву оставку на функцију председника, а за новог  председника предложен је Милан Ружић, представник оснивача.

Прихваћен је Предлог за давање сагласности на измене и допуне Програма пословања ЈКП Водовод Смедерево за 2015.годину, које се односе на динамику запошљавања, план набавки и средства посебне намене.

Такође је прихваћен Предлог за давање сагласности на Финансијски извештаj и Извештај о степену реализације Програма пословања ЈП Спортски центар Смедерево за 2014. годину.

Усвојен је Извештај о раду и Извештај о финансијском пословању Радничког универзитета Смедерево за 2014. годину. Задужени су чланови Градског већа да са директором Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању сачине предлог спајања са Регионалним центром.

Прихваћен је Нацрт, утврђен Предлог и упућен Скупштини града да донесе Програм обнове мостова на територији града Смедерева.




КАБИНЕТ ГРАДОНАЧЕЛНИКА

Нема коментара:

Постави коментар