Недељник

Странице

2015-07-08

ПАЛАНАЧКИ БАЗЕН

РЕЛАКСАЦИЈА, ОСВЕЖЕЊЕ И ОДЛИЧАН ПРОВОД НА ПАЛАНАЧКОМ БАЗЕНУ

Чиста вода, добро друштво и жарко лето са дневним температурама око 40 степени, условили су сјајну посету на паланачком базену.

Осим због рекреативног пливања и освежења, од 4. јула, посетиоци на реновирани паланачки базен долазе и због лековитог дејства воде паланачког Кисељака. Термална вода којом се пуни мали базен и масажери, препоручују се као помоћна терапија у лечењу многих болести. Мали базен је право задовољство за малишане и њихове родитеље, јер могу да приуште себи масажу у малом базену, док се малишани брчкају.
Закупци базена, велику пажњу посвећују хогијенским условима и безбедности на базену. Вода се свакоднено контролише, спасилачка и медицинска служба, раде непрестано.
Базен ради сваког дана у времену од 10 до 19 чаасова. Средом се организује ноћно купање. Цена улазнице је 200 динара за Паланчане а 300 за посетиоце из других општина.

Уз мноштво богатих садржаја, многи Паланчани ће одлично провести годишњи одмор и у свом граду, у прелепом амбијенту и одличним условима на паланачком базену. Ако се по јутру дан познаје, сезона на паланачком базену ће бити више него одлична.


Наша препорука је, да, дан на базену почнете у 10.00 сати. Вода мирна, кристално бистра, тишина, кафа већ послужена, мирис хране из ресторана већ голица чула али... прво пливање, па остало… Толико о личном доживљају. 
 

Нема коментара:

Постави коментар