Недељник

Странице

2015-07-03

Европско злато у Паланци

Европско злато стигло у Паланку

Даган Ратковић, први асистент женске кошаркашке репрезентације, данас је посетио свој родни град. Председник општине Паланка, Радослав Милојичић Кена, у знак захвалности за немерљив допринос српској кошарци, Ратковићу је уручио поклон и пожелео му још пуно успеха и златних одличја у даљем раду.
“Ја сам заиста задовољан што имам прилику да честитам господину Ратковићу, који је помоћник селектора женске кошаркашке репрезентације. Oво је први пут да ми, као земља, још из времена када смо били Југославија, будемо прваци Европе. Господин Ратковић је наш суграђанин. Није често у овом граду, тако да је његово присуство част за грађане Смедеревске Паланке. Ово је сигурно један од најлепших начина на који наша општина може да се промовише. Господин Ратковић и ја се знамо од пре неколико година, када су овде биле Милица и Ана Дабовић, и њихов отац, када смо започели сарадњу. Сигруно је да су они амбасадори, нашег града", рекао је Радослав Милојичић, додавши да је спорт сигурно најздравија грана у нашем друштву и да је важно да се у спорт не меша политика.



Ратковић је у кабинету председника општине, поред осталог рекао, да се кључ успеха крије у раду, да се треба вредно залагати, веровати у себе и свој тим. И.Р

Нема коментара:

Постави коментар